Nieuwe hoofdsponsors NVGJ

Eric Venghaus en Jolanda Swart steunden de NVGJ al ruimhartig, maar voor 2023 doen beiden er met hun ondernemingen Zorg Vastgoed Management en Mr Glow Carwash nog een schepje bovenop. ZVM als nieuwe hoofdsponsor en naamgever voor de Order of Merit van de NVGJ en Mr Glow Carwash als naamsponsor voor de matchplaycompetitie.

 

Dat zowel Jolanda als Eric zich thuisvoelen bij de NVGJ zal niemand ontgaan zijn. Door hun aanwezigheid bij veel van onze activiteiten en niet in de laatste plaats ook door hun sponsorbijdragen. Het doet het bestuur deugd dat beiden bereid zijn gevonden hun financiële ondersteuning te verhogen en verdiepen.

 

Zorg Vastgoed Management doet dat door vanaf 2023 voor de duur van in elk geval twee seizoenen de rol van hoofdsponsor op zich te nemen waardoor de Order of Merit vanaf 1 januari de ZVM Order of Merit zal gaan heten. ‘Ik voel me enorm thuis bij de NVGJ. Telkens als ik op wedstrijden verschijn voelt dat als een warm bad’, aldus Eric Venghaus nadat hij zijn akkoord had gegeven.

 

De financiële ondersteuning is wat Eric betreft niet het einde van zijn steun, zo liet hij tijdens de eindejaarsavond al weten. Na eerder al de deelnemers aan het EMGJ in het nieuw te hebben gestoken, zou hij graag helpen alle leden op een of andere manier in nieuwe clubkleding steken. Er zijn inmiddels gesprekken gestart met enkele kledingleveranciers om een mooi pakket samen te stellen dat vervolgens tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief aan de leden kan worden aangeboden.

 

Op verzoek van de nieuwe hoofdsponsor worden er plannen gemaakt om in de loop van 2023 een goededoelenwedstrijd te spelen op een van de topbanen van het land.

 

Niet alleen de Order of Merit krijgt een nieuwe naamgever, ook de Matchplaycompetitie draagt in het nieuwe seizoen een andere naam. Jolanda Swart is bereid gevonden om met haar Mr Glow Carwash een extra bijdrage te doen voor de strijd om de Joop van der Fliertrofee die vanaf 2023 luistert naar de naam Mr. Glow Matchplay.

 

Het bestuur dankt, mede namens alle leden, zowel ZVM als Mr Glow Carwash voor hun vertrouwen in, en steun aan, de NVGJ.
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Betrokken

Geweldige sponsors, vooral ook door hun enorme mate van betrokkenheid.

Je hebt er wat aan

Zulke sponsors, daar heb je wat aan. Gul, betrokken en vooral graag geziene gasten.