Loting kwartfinales matchplay

Kwartfinales matchplay op Houtrak, Waterland en…Tijdens de prijsuitreiking op de Gelpenberg (waar Pamela won in de A en Henri in de B) besliste Ellen Kroes over het verdere verloop van ons clubkampioenschap matchplay. De loting voor de kwartfinales dus.Het resultaat van het nummertje trekken is dat titelverdediger Jeroen van Leeuwen het moet opnemen tegen Martijn Paehlig. De laatste mocht – na het opgooien van een muntje – het strijdtoneel kiezen. Het werd Waterland.

De winnaar van deze partij speelt in de halve finale tegen de winnaar van het duel Gerald van Daalen — Fred Veldman. We zijn benieuwd waar deze pot wordt gespeeld. Houtrak? Bad Bentheim? Of een baan daar ergens tussenin?

Houtrak is hoe dan ook wél de plek waar in het andere deel van het speelschema Paul Boehlé en Willem Schouten tot elkaar zijn veroordeeld. De winnaar van deze partij speelt in de halve finale tegen de winnaar van de vierde kwartfinalepartij: Henri van der Steen tegen Hélène Wiesenhaan. Het zou maar zo kunnen dat de eerste de enige vrouwelijke kwartfinalist weet te verleiden naar het hem zo vertrouwde Midden- Brabant te reizen.

Nog even voor de goede orde: vanaf nu geen handicapverrekening meer. Deadline 16 augustus.

Iedereen succes gewenst.

Louis