Het is gelukt!

19e Editie Interland Nederland – Duitsland, eindzege eindelijk voor ons!

Het is gelukt! Voor de derde keer sinds wij deze interland spelen heeft het Nederlandse team op verpletterende wijze de winst gepakt.  We hadden dan ook een zeer sterk team: Hannie, Helene, Marijke, Sonja, Pim, Fred, Friso, Leo, Frank, Jeroen, Ron en Alex.

Zij allen speelden de sterren van de hemel, stuwden elkaar tot grote hoogten op en sprokkelden aan het eind van de dag 309 punten bij elkaar. Waarbij aangetekend dat de slechtste 2 scores weggestreept werden. Onze Duitse tegenstanders, weliswaar enigszins gehandicapt door de reisafstanden (captain Oliver Sequenz zei bij het afscheid dat hij nog 5 uur moest rijden!) verzamelden 262 puntjes.

Na de laatste editie van deze interland in 2019, die geen winnaar kende, was het onze beurt om de 19e editie te organiseren. Wij vonden Het Rijk van Nijmegen bereid ons te ontvangen. Onze Duitse vrienden kwamen vroeg, dronken de koffie, aten het aangeboden Nijmeegse Mariekenbrood en verdwenen razendsnel naar de drivingrange. Er werd serieus en geconcentreerd gespeeld en dat wierp zijn vruchten af.

Tijdens het diner bood captain Oliver (Olli voor vrienden) de beker deemoedig aan captain Madelon aan, maar kondigde al aan dat er volgend jaar een revanche komt. Ook dan sturen wij weer een puik team naar de 20e editie van deze interland.

MB