Golfpersprijs 2022

 

                                     Afbeelding met tekst, illustratieAutomatisch gegenereerde beschrijvingOproep Golfpersprijs 2022

Hierbij nodigen wij professionele mediavertegenwoordigers uit om met hun beste journalistieke werk mee te dingen naar de Golfpersprijs 2022, een gezamenlijk initiatief van de NGF, NVG, PGA Holland en NVGJ, de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten.

 

Inzendingen met alle denkbare journalistieke uitingen, onder te verdelen in Tekst en Beeld & Geluid, zullen worden beoordeeld op de ’meest saillante journalistieke verslaggeving over de golfsport’ in Nederland.

Inzenden is mogelijk tot 16 oktober 2022.

 

Net als vorig jaar stellen alle leden van de NVGJ uit de inzendingen een shortlist samen middels eenmalige stemming. Daaruit wordt door een vijfkoppige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de vier betrokken organisaties, onder voorzitterschap van een onafhankelijk journalist, in beide categorieën een winnaar gekozen.

 

De uitreiking van de twee Golfpersprijzen 2022 vindt plaats tijdens het jaarlijkse eindejaarsdiner van de NVGJ op 7 november 2022

*): De deelnamevoorwaarden zijn terug te vinden op de website van de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten: www.nvgj.nl/reglement-golfpersprijs-2023.

Voor meer informatie: Madelon Barenbrug, jury-secretaris: telefoon 06 51 78 39 57.

 

Namens de organisatie van de Golfpersprijs,

Abe Jan ter Beek, juryvoorzitter

Namens de NGF