Friso debuteert als schrijver

Ons gewaardeerde lid Friso Leunge debuteert als schrijver met de thriller Zwart kwartier. Het boek is vanaf deze week te koop. Hierbij het persbericht.

“Je hebt mijn hele leven verpest”, zijn de onbegrijpelijke laatste woorden die de stervende vader van Axel Esser zijn zoon toebijt. Als Axel die avond met zijn vrouw Eveline wegrijdt bij zijn ouderlijk huis, raken ze betrokken bij een gruwelijk ongeluk waarbij Eveline omkomt en Axel zwaargewond raakt. Hij herinnert zich vaag dat ze hem vlak voor het ongeluk nog iets belangrijks had verteld, maar wát…? Het debuut van de Nederlandse schrijver Friso Leunge is een beklemmende thriller die laveert tussen heden, verleden en de personages.

Na een intrigerende opening wordt de lezer meegetrokken in Axels zoektocht naar het duistere verleden van zijn vader, doorsneden met verontrustende flarden van het laatste gesprek met zijn vrouw. Langzaam maar onontkoombaar wordt ‘Zwart kwartier’ een dodelijke draaikolk van obsessie en leugens: mysterieus, zenuwslopend en een verbijsterende ontknoping die je niet snel vergeet.

Vanaf nu verkrijgbaar bij de boekhandel, online en via de website zwartkwartier.nl waar ook het eerste hoofdstuk kan worden gelezen. Uitgever: Keff&Dessing Publishing.