Even voorstellen!

Welkom! 

Een van de goede gebruiken van onze vereniging is dat nieuwe leden niet alleen snel in de groep  worden opgenomen alsof ze altijd al onderdeel uitmaakten van de club, diezelfde nieuwe leden krijgen  ook allemaal de kans zichzelf voor te stellen aan de verzamelde leden tijdens de jaarlijkse  ledenvergadering. Aangezien deze vorig jaar niet door kon gaan, en het er alle schijn van heeft dat we  dit jaar niet verder komen dan een digitale ALV, maar we wel een aantal nieuwe leden hebben mogen  verwelkomen, hebben we onze nieuwe (en iets minder nieuwe) leden die nog geen ALV mochten  meemaken, verzocht om zichzelf even kort te introduceren.

 

 

We heten Annette, Anton, Hannie, Michiel, Natasja en Simon van harte welkom als lid van deze  bijzondere club. Dat we elkaar maar veel en vaak op de golfbaan mogen treffen. 

MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN? 

HANNIE VERHOEVEN Net 60 geworden. Voel me meer 50 dus moet nog erg wennen. Na bijna 20 jaar bij een bank gewerkt te hebben, werk ik sinds 2008 als freelance  bedrijfsfotograaf. Mijn passie voor beeldcommunicatie/techniek kan ik  combineren met mijn ervaring uit het bedrijfsleven en dit samen met mijn  interesse in mensen en graag nieuwe uitdagingen willen aangaan maakt dat ik  nog steeds blij ben met de keuze die ik toen gemaakt heb. Ben al meer dan 30  jaar gelukkig getrouwd met Jan (die helaas (nog) niet van golf houdt en moeder  van inmiddels 2 volwassen kinderen, een zoon van 29 en een dochter van 26  jaar.  

Mijn werkterrein is vrij breed: portretten/sport (ook golf) /reportage/interieur en architectuurfotografie.  Ik hou van de afwisseling en ben altijd in voor nieuwe uitdagingen.  

Naast het werk reis ik graag (camera gaat altijd mee) en ben sinds een paar jaar een steeds fanatieker  wordende golfer. Geen toptalent maar vorig jaar handicap 25 aangetikt en met het nieuwe WHS systeem  sta en ga ik dit jaar opnieuw voor dezelfde uitdaging. Ik golf graag samen met anderen maar voor mij is  9 holes in mijn eentje ook zeker geen straf. ’s Morgens vroeg of juist einde van de dag even lekker buiten  zijn en mijn resultaten vastleggen in de Arccos app, prima vermaak.

ANNETTE DE JONG Ik ben 65 jaar, woon in Zaandam op een van de mooiste plekjes aan de Zaan.  Sinds 1 mei 2020 ben ik vervroegd met pensioen gegaan en geniet nu met volle  teugen van wat meer vrije tijd, in mijn werkzame leven ben ik 23 jaar werkzaam  geweest bij de Telegraaf Tijdschriften Groep en was ik verantwoordelijk voor weekblad Privé, ook heb ik aan de voet gestaan van de lancering van VROUW (gratis bijlage bij de Telegraaf). 

In 2012 werd ik gevraagd om voor 100%NL Magazine in Volendam te komen  werken dat was voor mij een nieuwe uitdaging die ik met ontzettend veel plezier  heb volbracht en waar ik 7 prachtige jaren heb gehad met heel veel plezier en  lol. Verder ben ik moeder van een zoon en een dochter en heb ik 2 prachtige  kleinkinderen waar ik natuurlijk heel trots op ben. 

Nu mijn vrije tijd wat ruimer is vind ik het heerlijk om veel op de golfbaan te zijn en doe ik graag mee  aan leuke wedstrijden, mijn home course is de Zaanse Golf Club. 

Met bovenstaande hoop ik dat jullie een beetje een indruk van mij hebben en kijk ik uit naar  kennismakingen met mensen die ik (nog) niet ken.

NATASJA WEBER Ik woon met mijn man en twee zoontjes (8 en 9) in Eindhoven. Ik heb me bij  de NVGJ aangesloten omdat ik meer zou willen golfen, meer mensen wil leren  kennen en mooie golfbanen wil ontdekken. Ik ben geen lid van een club en speel  op verschillende banen zoals De Swinkelsche, Best en Herkenbosch. Ik werk — nu nog — als sportjournalist bij het Eindhovens Dagblad. Ik heb onlangs mijn  baan opgezegd o.a. omdat mijn hart echt ligt bij het nationale en internationale  sportnieuws. 

Per 1 september begin ik voor mezelf (WebersWereld) en ga ik onder andere als allround sportjournalist  freelancen voor een landelijk dagblad. Verder heb ik enkele opdrachtgevers gevonden binnen en buiten  de sportwereld. 

Maar eerst richt ik me op de Olympische Spelen waar ik voor AD en de regionale kranten verslag ga  doen. Hopelijk ook van het golftoernooi. 

Ik kijk er naar uit om mijn debuut te maken op een toernooi van de NVGJ. 

ANTON KUIJNTJES Al vanaf dat ik kan praten – en dat was al erg vroeg klagen mijn ouders, nog  steeds – ben ik bezeten van sport. Misschien wel juist omdat het niet zo  gestimuleerd werd.  

De Bijbel en de bijbehorende calvinistische opvoeding weerhielden me van goddeloze balsporten. En zodoende skeelerde ik op zaterdagen door het hele  land. Zeg maar het langebaanschaatsen, maar dan voor refo’s.  

Dat opvoeden iets is wat rijkelijk overschat wordt; ik schrijf al twintig jaar over sport, heb voetbalstadions over de hele wereld bezocht, kijk alles (ook curling,  ja) wat naar  sport riekt, ben tien jaar eindredacteur, presentator en verslaggever geweest van. een sportprogramma op een groot regionaal radiostation, heb een eigen sportglossy uitgegeven en ben auteur van het boek Zweet, waarvoor ik talloze  topsporters heb geïnterviewd, zoals Memphis, Marianne Vos, Ruud van  Nistelrooij en nog vele anderen 

Inmiddels ben ik alweer acht jaar eigenaar van het marketingcommunicatiebureau Dirk Doet. Wat die  Dirk doet? Als je het helemaal platslaat komt het neer op helpen met opvallen.  Daarnaast schrijft deze vader van vier kids (twee zelfgemaakt) voor de fun nog voor de Nederlandse  Golfkrant. Al was het maar omdat er één reden moest zijn om lid te worden van deze leuke vereniging! 

MICHIEL VAN KLEEF Wat kun je over jezelf vertellen in 150-200 woorden? Een poging: geboren in  1956 in Rotterdam, opgegroeid in Haarlem, gestudeerd in Amsterdam, en daar  ook 25 jaar gewerkt als schrijvend journalist bij verschillende vakbladen, waaronder Binnenlands Bestuur en MilieuMagazine. 

In 2005 mijn eigen bedrijf begonnen en de afgelopen 15 jaar allerlei sponsored magazines gemaakt, maar vooral Mr. Hét magazine voor Juristen. Eerst alleen  een tijdschrift maar inmiddels ook een online platform met elke maand 100.000  unieke bezoekers. Daarvan nog steeds hoofdredacteur. 

Vijf jaar geleden werd ik business director van het bedrijf van mijn stiefzoon Willem, aka DJ Headhunterz. De nr 1 in de hardstyle, en een groot artiest. Om  een idee te geven: 1,5 miljoen volgers op Facebook. Ziggo Dome uitverkocht  in 1,5 uur. Met hem ga ik met enige regelmaat op tournee naar bijvoorbeeld  Azië, Australië, Noord- en Zuid-Amerika (maar nu even niet). 

Weduwnaar geworden in 1999 en na 10 jaar hertrouwd. Drie kinderen (30-ers), één kleinkind en de  tweede op komst. Woont sinds 2007 in Haarlem aan het Spaarne uiteraard! 

Golft sinds een jaar of acht. Met wisselend succes, maar permanent enthousiasme. Kwam bij toeval op  het spoor van de NVGJ. En ervaart het lidmaatschap nu al als een verrijking. 202 woorden! 

SIMON KEIJZER Als je houdt van wat je doet, kun je geweldige dingen doen. Met deze houding  heb ik al mijn professionele avonturen tot nu toe benaderd. Na het combineren van een eerste carrière in de reclame met een semi professionele carrière in  offshore zeilen, ben ik in 1997 noodgedwongen promotor en voorlichter in  topsport geworden als reserve-bemanning van een rond de wereld zeilraceteam.  Zeilsport heeft nu eenmaal meer uitleg en enthousiasme nodig om begrepen te  worden. Sindsdien leef ik die droom en ga ik door het leven met een gezonde  dosis positieve energie, gecombineerd met hard werken en voldoende lachen iedere dag. Na in de zeilsport alles gedaan te hebben van Whitbread,  Olympische Spelen en America’s Cup klopte ik aan bij NOC*NSF en werd  perschef en communicatieadviseur. In 2004 werd ik vervolgens voetbalperssjef  van Ajax en dat avontuur duurde tot 2007.  

Na een periode van tien jaar (2007-2017) werkend in mijn eigen bedrijf Marvin  & Miles in Sportmarketing ben ik me sinds 2018 weer full time gaan focussen  op m’n oude hobby.  

Als hoofd mediarelaties, persvoorlichter, woordvoerder en corporate communicatie expert voor alle TIG  Sports, het Watersportverbond en de F1 Dutch Grand Prix.  

Golfen heb ik 17 jaar geleden opgepikt en ik ben nog steeds verslaafd aan de schaarse momenten dat ik  het spel naar behoren uitvoer. Al die andere momenten van teleurstelling koester ik ook maar onder het  motto: “if it does not kill you, it makes you beter”. Ik speel op The International met HCP 19.  Ik deel mijn leven met mijn lieftallige partner Pauline Siemers en onze nogal sportieve zoon Sam van  zeven jaar oud en we wonen in Muiden.