Wedstrijdverslagen 2022

Herkenbosch - het verslag

23 NVGJ’ers rijden op 27 juni naar de Herkenbossche, local hero Ron Buitenhuis komt te voet. Wat een weelde voor de wedstrijdtafel, er zijn geen latenight afzeggingen en maar een paar lastminute handicapaanpassingen. En ook: wat een schok, want natuurlijk hebben we het over het plotse overlijden van Meinard. lees verder »

Donkersloot vs Sturhoofd 20ste hole

Voordat ik aan dit verslag begin, klik ik eerst nog even naar de NVGJ-website. Ik las de berichten m.b.t. het overlijden van Meinard en denk: wat liggen tragiek en schoonheid toch dichtbij bij elkaar. Je speelt op een maandag misschien wel je beste golfwedstrijd ooit, om vervolgens diezelfde nacht in je slaap te overlijden. Mag je dan spreken over een mooie manier van dood gaan? En bestaat zoiets eigenlijk? Een buitenstaander kan het misschien zo zien, voor de familie voelt het hoe dan ook anders.

lees verder »

Herkenbosch - de foto's

Drie keer je telefoon over laten gaan.. of bedoelen ze dat niet? Lex en John, de latere winnaar, hebben onderweg ook nog tijd voor een geintje. De foto’s werden gemaakt door John, Hans T en Pim.

lees verder »

Herkenbosch - de uitslag

In — het soms regenachtige — Herkenbosch was John Dekker het beste op dreef met 35 stablefordpunten, op de voet gevolgd door Ron Buitenhuis. Gezien het kleine aantal A-spelers werd het een gecombineerde uitslag. Hans Terol was de beste speler in de A-categorie met 30 punten en krijgt natuurlijk wel de bonus.

lees verder »

Hoge Dijk - het verslag

Gewonnen van de baan

Een rondje onder par. Het is waarschijnlijk iets waar iedereen van droomt, maar werkelijkheid wordt het bijna nooit. Ja, voor tourpro’s is het normaalste zaak van de wereld. Voor ons als enthousiaste golfers allerminst. Het was mij tot maandag twee keer eerder gelukt (-1 op Almeerderhout en -2 op Nunspeet in de winter). Beide keren was het geen wedstrijd, dus dat was een van de doelen dit seizoen.

lees verder »

Hoge Dijk - de foto's

Hoge Dijk - de uitslag

Jaski Open - het verslag

Jaski Open - de foto's

Jaski Open - de uitslag

Rozenstein - de foto's

Rozenstein - het verslag

Rozenstein - de uitslag

Almeerderhout - de foto's

Almeerderhout - de uitslag

 

Pagina's