Nieuw boek van André

 
Ons gewaardeerde lid André Buurman heeft door fysieke problemen de laatste tijd weinig kunnen golfen en wellicht mede hierdoor vond hij de tijd om zijn vierde (!) boek te schrijven met de intrigerende titel ‘Het Neurenberger Mysterie’. Hij stuurde ons het volgende:
 
Je hebt er precies vier jaar op moeten wachten, maar op 22 november verscheen dan eindelijk mijn nieuwe roman ‘Het Neurenberger Mysterie’ bij uitgeverij Davey Jones Publishing. Het is alweer mijn vierde boek sinds 2008, waarin ik als biograaf debuteerde met ‘1000 paarden en een prins’, het levensverhaal van de legendarische paardensportverslaggever Hans Eysvogel. In 2017 verscheen de autobiografie ‘De Verschoppeling’ van de excentrieke Wassenaar ex-miljonair Cees Ligthart. De faction-thriller ‘Terug naar Arras’ was mijn eerste roman en werd in november 2018 gelanceerd. En nu dus ‘Het Neurenberger Mysterie’.

Alles draait in dit verhaal om de vraag hoe het kon dat tienduizenden nazi’s vlak voor het einde van WOII ongezien naar veelal Zuid-Amerika konden ontsnappen. En meer nog…wie gaf daar destijds opdracht toe en vooral…waarom? Wordt dit mysterie na tachtig jaar eindelijk opgelost?

 
Voor het boek was er al volop aandacht vanuit de lokale media, zowel digitaal als radio en televisie. Ook de Bruna-vestigingen hebben inmiddels belangstelling getoond, want van 3 tot en met 17 december zal ik respectievelijk in Rijswijk In de Bogaard, Rijswijk Herenstraat, Delft Gasthuislaan en Voorburg Julianabaan aanwezig zijn om mijn boek te signeren (zie hieronder)
 
Het Neurenberger Mysterie is uiteraard in alle bekende (online)boekwinkels verkrijgbaar. Ook als e-book en binnenkort als luisterboek. Niet op voorraad? Uitverkocht? Geen nood, op tijd besteld, betekent op tijd in huis voor de feestdagen. Of beter, kom gezellig langs op een van de signeerlocaties de komende weken.