Inschrijven Mr Glow matchplay mogelijk

Nieuwe sponsor, (redelijk) vertrouwd concept

De aanmelding voor de NVGJ-matchplaycompetitie 2023 is bij deze opengesteld. Aanmelden kan heel eenvoudig (én snel!), door een e-mailbericht te sturen naar louiswesthof@gmail.com, met vermelding van je actuele handicap én je eventuele thuisbaan.

Aarzel niet, en meld je aan (inschrijftermijn loopt tot 28 maart).

Uw wedstrijdleider verwacht ten minste even veel animo als vorig jaar, toen ruim veertig NVGJ’ers zich meldden voor deze competitie, die uiteindelijk gewonnen werd door Willem Schouten. In de razend spannende finale op De Pan was hij Martijn Paehlig net de baas.

Wat is er veranderd? Ten eerste: de naam. Dankzij ruimhartige sponsoring van Jolanda Swart heet deze wedstrijdreeks nu de NVGJ Mr Glow Matchplay.

Ten tweede: het spelconcept. De driekwart verrekening van de handicap is gebleven, maar anders dan in 2022 geldt deze driekwart verrekening ook voor de kwartfinales, beide halve finales én de finale. Zie het aangepaste reglement, elders op de site.

Wat is gelijk gebleven? De wedstrijdleiding (louiswesthof@gmail.com).

Bij de indeling voor de eerste en tweede ronde probeert de wedstrijdleiding zo veel mogelijk te voorkomen dat de deelnemers het halve (of hele) land moeten doorkruisen om het tegen elkaar te kunnen opnemen.