Groet uit Limburg van Fred Sochacki

We vroegen het ons steeds af “Hoe gaat het toch met Fred”. Ruim twee jaar hebben we onze goedlachse Bourgondiër uit Limburg niet meer gezien. Wel met hem gesproken. Aanvankelijk leek het begin van dit jaar goed te gaan, toen hij de clubs weer voorzichtig ter hand nam en op de driving range van Herkenbosch een balletje probeerde te slaan. Maar al gauw bleek dat zijn fysiek niet in staat was zijn geliefde sport te bedrijven. Zijn hart tikte, maar voelde niet prettig.

Een open hartoperatie blijkt noodzakelijk om hem van die verschrikkelijke benauwdheid af te helpen. Door corona werd deze steeds uitgesteld. Maar gelukkig. Vorige week bleek eindelijk een kans in het overbezette ziekenhuis om Fred te helpen. En hoe! Hij voelt zich weer als herboren. Maar, er wacht hem nog een lange tijd van revalidatie. Een tijd van vele maanden. Het bestuur wenst hem alle sterkte en hoopt hem in 2022 weer te treffen op onze wedstrijden. 

Onderstaand de reactie van Fred.

NVGJ-vrienden en -vriendinnen

Mijn twee jaar geleden, na ons jubileum in Frankrijk, genomen besluit weer frequenter te participeren in de NVGJ-activiteiten leed al snel  schipbreuk. Mijn gezondheid speelde parten waardoor ik fysiek sterk werd beperkt. Aan golf geen denken.

Inmiddels ben ik na een grote cardio-ingreep weer thuis en heb dat eerdere besluit als doel van de genezing en revalidatie gesteld. Dus, jullie gaan me terugzien, pakweg eind voorjaar of op z’n laatst komende zomer.

Dank voor het mooie boeket bloemen dat ik van ons clubje mocht ontvangen en dank ook voor het meeleven en de support op afstand.

Vriendelijke groet uit Limburg, Fred