Duca del Cosma Winter Challenge

Dankzij de medewerking van onze enthousiaste en actieve sponsor Duca del Cosma, kunnen we deze winter opnieuw een mooie wedstrijd spelen op hun simulator in het kantoor in Breukelen: De Duca del Cosma NVGJ Winter Challenge!

De wedstrijden zijn vergelijkbaar met die van vorig jaar: we spelen in flights van vier onder toeziend oog van een lid van de wedstrijdcommissie. Duca zorgt voor een drankje en lunch onderweg. We sluiten de serie wedstrijden af met een finale met de vier hoogst scorende deelnemers. We kennen geen A en B categorie, iedereen is voor de verandering eens gelijk. Gespeeld wordt vanaf de dit jaar geldende WHS handicap (zie je digitale NGF pas). Uiteraard plaatsen we van elke wedstrijd een verslag op de NVGJ-site.

Vorig jaar waren er meer dan dertig enthousiaste deelnemers en Martijn Paehlig ging er met de hoofdprijs vandoor. Niet tot veler verrassing. Martijn komt zijn titel dit jaar verdedigen.

De wedstrijden worden ingepland op de dagen dinsdag, woensdag en donderdag, met een welkom en aansluitend de start om 11.00 uur. Er worden negen holes gespeeld op een nader te bepalen baan. Om ca 13.30 uur kan iedereen weer huiswaarts.

De eerste wedstrijden worden gepland na 19 januari. Uiteraard gaan deze alleen door als beperkende maatregelen vanwege de pandemie geen roet in het eten gooien. We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en kussen al helemaal niet. Bij twijfel vanwege eventuele klachten: thuisblijven! Dan maar niet of later.

Vooralsnog plannen we wedstrijden op:

Januari: 20, 21, 26, 27, 28

Februari: 2, 3 , 4

Opgeven voor deze challenge kan bij renepbrouwer@apenstaartje gmail punt com Graag ook aangeven als een datum nu al niet schikt of als rekening moet worden gehouden met samen rijden.

Hartelijke groet namens bestuur en wedstrijdcommissie,