BEL-NED 10, 9, 8, 7..

Met een 7 scoor je normaal een ruim voldoende maar nadat ook Henri door een rugblessure af had moeten zeggen bleven we met 7 spelers maar met net voldoende over om “totaal van de 7 beste scores” tegen de Belgen te kunnen spelen. Even leek het er zelfs op dat we maar met 6 waren want de navigatie van Marijke wilde haar alle zandpaadjes in België laten zien. Woon je eens een keer in de buurt kom je nog als laatste aan….Millennium Golf: een mooie parkbaan in een landelijke omgeving. Het was warm en vrijwel geen wind (gezien de vele windmolens zal dat vast wel eens anders zijn). In onze flight begonnen Taco en ik goed aan de 1e negen: allebei 21 punten en Taco had eindelijk weer het “goede” gevoel bij zijn drives. Onze flightgenoten Philippe (de voorzitter) en Serge waren heel constant met hun drivers maar Philippe was met het korte spel zoekende.

De 2e negen waren lastiger en nog warmer dus zakte de scores wat in maar ik bracht met 36 punten voor de Nederlanders dit keer toch de hoogste score binnen. De beste Belg (Jean Christophe?) had 41 stableford punten. Wat ik namens niet Marijke niet onvermeld mag laten: om aan te geven dat zij GEEN duikboot is: 22 punten voor haar dit keer.

Wij : Taco/Marijke/Anna/Michiel/Jolanda/Leo/Hannie – hebben gevochten als leeuwen maar met een gemiddelde van 33 stableford punten voor de Belgen tegen 30 voor ons ging de beker dit keer naar de Belgen. Lag het misschien ook een beetje aan onze outfit? Alle kleuren oranje vertegenwoordigd en ik kwam zelfs niet verder dan ons Oranje NVGJ logo ( De dag daarna kwam er plotsklaps een oranje shirt op mijn pad dus voor de toekomst)

De zwarte duivels waren allemaal strak in dezelfde outfit gestoken dus de 1-0 bij de start was in dit geval voor de Belgen. Als we punten hadden gekregen voor de verhouding vrouw/man dan hadden wij met 4-0 zeker een goede voorsprong genomen maar dat telde helaas niet mee.

Hannie

De volgende foto’s zijn van Anna:

Fraai plaatje van Millennium Golf

Gezellige nazit

Applaus na de toespraak van Philippe

Philippe met de beker