Barenbrug genomineerd

Barenbrug, een van onze gewaardeerde sponsors, maakt kans op de Sport FM Innovatieprijs. RPR, het revolutionaire graszaadmengsel van Barenbrug, behoort dit jaar tot een van de drie genomineerden. De Sport FM Innovatieprijs wordt georganiseerd door Sport FM en wordt dit jaar uitgereikt tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op 12 maart 2015 in EXPO Houten. Eerder won Barenbrug ook al deze prijs met het unieke SOS in 2008 en met Shadow in 2003. RPR staat voor Regenerating Perennial Ryegrass, ofwel zelfherstellend Engels raaigras. lees verder »

Best of... sponsor?

De prijzentafel tijdens de Poppe Cup op de Hoge Kleij was rijkelijk gevuld. En dit keer geen Braziliaanse hangmatten, Gotische kaarsenstandaards of linksdraaiende staafmixers. Nee, prachtige prijzen waar wij als golfers enthousiast van worden.

lees verder »

Piet Zoomers nieuwe sponsor NVGJ

Piet Zoomers is toegetreden tot de sponsors van de NVGJ. Voorzitter Leo van de Ruit en kandidaat-bestuurslid Madelon Barenbrug voerden op dinsdag 3 maart de afrondende besprekingen met dit beroemde kledingbedrijf te Wilp met vestigingen op een negental plaatsen in Nederland.

Piet Zoomers Sponsor
NVGJ-voorzitter Leo van de Ruit, Jacqueline Thuert (Piet Zoomers),
‘onze’ Madelon Barenbrug en Marco Vervoort (Piet Zoomers).

lees verder »

Weduwe Joustra vertelt haar verhaal

Jaap en Heleen JoustraIn 1645 begon Hendrik Beerenburg aan de Stroomarkt 9 te Amsterdam een groothandel in kruiden en het verpakken van deze’. De schippers op de skûtsjes kochten deze pakketjes en lieten ze trekken op jenever of brandewijn. Het aftreksel kreeg de naam  van de ontdekker ‘Beerenburg’ en werd gebruikt als medicijn.

In 1864 is Anjenette Joustra, nadat haar man op veel te jonge leeftijd is overleden, aan  het Kleinzand begonnen met het maken van o.a. Beerenburg. Zij deed dit met de kruiden én het receptuur van Hendrik Beerenburg onder de naam WEDUWE JOUSTRA BEERENBURG. Nu, meer dan 140 jaar later, maakt haar achter achter achter  kleindochter nog steeds haar Beerenburg met zijn kruiden.

lees verder »

Link2Golf komt met Golf TV op de buis

Meer comfort en stabiliteit met Intersocks

Nieuwe sponsor: Van Dongen met de Kroon