Oproep Golfpersprijs 2023

Hierbij nodigen wij professionele mediavertegenwoordigers uit om met hun beste journalistieke werk mee te dingen naar de Golfpersprijs 2023, een gezamenlijk initiatief van de NGF, NVG, PGA Holland en NVGJ, de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten.

Inzendingen met alle denkbare journalistieke uitingen, denk aan tekst – al dan niet geïllustreerd met foto’s, geluid — radio — podcast, foto/fotoserie, video, tv of sociale media, zullen worden beoordeeld op de meest iconische en spraakmakende journalistieke verslaggeving over de golfsport in Nederland. Inzenden is mogelijk tot 15 oktober 2023.

Een vijfkoppige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de vier betrokken organisaties, onder voorzitterschap van een door het bestuur van de NVGJ gevraagde voorzitter, zal uit de inzendingen een winnaar kiezen. De uitreiking van de Golfpersprijs 2023 vindt plaats tijdens het jaarlijkse eindejaarsdiner van de NVGJ op maandag 6 november 2023.

*) De deelnamevoorwaarden zijn terug te vinden op de website van de

Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten: https://www.nvgj.nl/reglement-golfpersprijs-2023Voor meer informatie: Madelon Barenbrug, jury-secretaris: mobiel 0651783957 of per e-mail madelon@lhjbarenbrug.nl.

Namens de organisatie van de Golfpersprijs,

Abe Jan ter Beek, juryvoorzitter namens de NGF