Nations Cup 2023 Italië - we hebben een team!

Het had wat voeten in de aarde, maar we hebben een team! En wat voor één!

Voor de Nations Cup van 23 tot 27 oktober op het prachtige resort Chervó Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio treden voor de NVGJ aan: Helene Wiesenhaan, Elaine de Boer, Pamela Sturhoofd, Hannie Verhoeven, Friso Leunge, Fred Veldman, René Brouwer, Peter Keijzer en Ger Laan. Captain Madelon completeert dit jaar het team. Het is een fantastische mix van ‘oudgedienden’ en leden die voor de eerste keer mee doen aan dit internationale toernooi.

Hoewel de Italiaanse organisatie partners en vrienden uitdrukkelijk uitnodigde om vooral mee te spelen in het alternatieve toernooi, bleken er slechts per land 7 kamers beschikbaar. Na het afhaken van Denemarken kreeg elk land er een kamer bij. Dat bleek uiteindelijk toch te weinig om alle aanmeldingen onderdak te bieden. Wij hebben heel veel leden met pijn in het hart teleur moeten stellen. Heel vervelend allemaal. Uiteindelijk doet er v.w.b. de NVGJ geen enkele partner mee.

Het goede nieuws is dat er 11 landen meedoen, waaronder dit keer ook Engeland en Frankrijk. Verder doen er mee Duitsland, België, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal en natuurlijk Italië en NL.

Het bestuur wenst het team erg veel succes in oktober.