Mr Glow Matchplay: 1/2 finale partijen

Op deze plek is al verslag gedaan van diverse kwartfinale-matchplaypartijen in de Mr. Glow Matchplaycompetitie. Hier even een kort overzicht van de stand van zaken op dit moment, dinsdag 22 augustus:In het hoofdtoernooi gaat de ene halve finalepartij tussen Jeroen van Leeuwen, de kampioen van 2021, en Fred Veldman, die zich (voor zo ver we konden nagaan) voor het eerst onder de laatste vier schaarde.

Voor de andere halve finale heeft Willem Schouten, de titelverdediger, zich al geplaatst. Zijn tegenstander komt uit de partij tussen Hélène Wiesenhaan en Hannie Verhoeven. Door een enkelblessure van Hélène heeft uw wedstrijdleider de speelsters enig respijt gegeven.

Beide halve finalepartijen mogen gespeeld worden op de fraaie bos- en heidebaan van De Hoge Kleij in Leusden. In de herkansing is ook al een halve finale bekend: Marijke Brouwers-Louis Westhof.

Voor we aan de andere halve finale toe zijn, moeten eerst nog twee partijen in de kwartfinale worden gespeeld: John Dekker-Elaine de Boer en Peter Keijzer-Andy Houtkamp. Door vakantie en drukke werkzaamheden (zoals verslag doen van het WK atletiek in Boedapest) lukt het pas deze beide kwartfinales in de loop van september te spelen.