Dekselse Texelse - de foto's

Het voelde woensdag 8 maart weer als thuiskomen: de eerste wedstrijd van 2023 op onze homecourse De Texelse. Qua gastvrijheid alles weer tot in de puntjes verzorgd tot en met het weer: de mooiste dag van het jaar tot nu? We reden terug in sneeuwstormen, maar boven de baan was er blauwe lucht, een zonnetje; het was koud maar toch warm. Met dank aan Anita en Iwan. (Foto Elaine de Boer)
De dag ervoor was de voorzitter al met een nog in elkaar te zetten prijzenkast op Texel gearriveerd. Natuurlijk werd daar ruimte voor gemaakt! In plaats van zelf te moeten klussen werd het door hulpvaardige Texelse handen voor hem gedaan zodat hij een oefenrondje kon lopen (met resultaat: superscore en 2de). Dus hebben we als club nu een echte prijzenkast in het mooie nieuwe clubhuis van de Texelse. Onze voorzitter Martijn Paehlig poseerde er trots bij, samen met de dagwinnaar in A, Anton Kuijntjes en de winnaar in de B, Peter Keijzer, met aan zijn zijde Anita Hiemstra. En dat alles op de foto van Elaine de Boer.
 
Het weer zat erg mee op Texel.. Foto’s Friso Leunge
Iwan weet natuurlijk precies waar de bunkers liggen op De Texelse, maar hij kon het toch niet laten bij sommige de speelbaarheid te testen.
Maar de meeste ballen rakten toch vooral de fairway.