De Boer vs Dekker 6&5

Eindelijk was het dan zo ver. We hadden besloten op de bloedhete 6 september onze verliezersronde te spelen op golfbaan Delfland. Voor mij werd het een daverende verliezersronde, kon ook niet anders als je tegen deze charmante en sympathieke kanjer mag spelen. We besloten om beiden van blauw te vertrekken,

wat voor mij een mindere keus werd. Ik ging van hcp 25.3 naar 20 slagen en Elaine kreeg er na de ⅔de compensatie 4 slagen extra bij en kwam op totaal 24 slagen!Laat ik het verder zeer kort houden: slechts op 1 hole stond er voor mij een +, de meeste werden de gehalveerd en het restant gemerkt met een liggend streepje. Ondanks haar drukke maar zeer boeiende werkzaamheden voor het Ministerie van Binnenlandse zaken, waarvoor Elaine nu middenin de verkiezingscampagne zit voor o.a Hugo de Jonge, wist ze vanonder haar paraplu schaduw een prachtig rondje neer te zetten!

Mooie verhalen kwamen onderweg aan bod zoals haar onlangs gedane inzet, advisering en organisatie voor het Slavenvraagstuk met al zijn problematiek erom heen. Bovendien speelt ze nog elke week haar potje hockey en tennis in Den Haag.

Elaine nogmaals proficiat op naar de finale en dank voor de gezellige, leerzame middag.

John