6e Open NK voor journalisten

Op vrijdag 29 september a.s. staat het 6e Open NK Golf voor Journalisten op de agenda. Golfresidentie Dronten is de plaats van handeling. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde sponsors  ViaZorgcoach van Milanda Koopman en Integis van Bart Bruin.

Let op: Inschrijving voor leden en sponsors is mogelijk vanaf 29 augustus alleen via onze site/Proware. Ook het programma voor die dag staat dan op de site. Het gmail-adres zoals vermeld in het persbericht is alleen voor deelnemers van buiten onze club.

Het bestuur zou graag een groot deelnemersveld begroeten (juist ook van buiten onze club) en wij vragen daarom onze leden bevriende collega’s attent te maken op deze Open NK en op het bijgevoegde persbericht.

PERSBERICHT

De NVGJ, de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten, houdt op vrijdag 29 september 2023 het Open NK Golf voor Journalisten. Het evenement  wordt gespeeld op de Golfresidentie aan de Golfresidentie 129, 8251 NS Dronten. Journalisten kunnen zich aanmelden via het e-mailadres OpenNK2023@gmail.com onder vermelding van exact handicap en NGF-registratienummer.

Deelname is mogelijk voor alle (foto-)journalisten met een actieve en bij de NGF geregistreerde handicap. Zij die nog geen officiële handicap hebben, maar wel het GVB, kunnen buiten mededinging meespelen.

De kosten voor de geheel verzorgde dag – greenfee 18 holeswedstrijd, koffie/thee met lekkernij bij ontvangst, lunchpakketje, borrel met bittergarnituur, diner en alle drankjes (excl. buitenlands gedistilleerd) – bedragen slechts € 60,– voor NVGJ-leden en € 70,– voor niet-leden. De inschrijving sluit zaterdag 23 september 2023.

Namens het bestuur,

Martijn Paehlig (voorzitter)

Het Open NK wordt georganiseerd i.s.m. de NSP en wordt ondersteund door de NGF.