Martijn Paehlig

Wat zal de opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart zijn? Een procentje of vijftig? Veel meer zal het wel weer niet zijn. Echt warmlopen voor het lokale bestuur doen we niet (meer). Hoe anders is dat als we mogen stemmen bij onlineverkiezingen. Zonder stemplicht is de animo om onze mening te laten tellen enorm. De politieke partijen hebben er niets aan, maar onze sporters varen er wel bij.

 lees verder »

Met enige regelmaat komt er op de redactie post binnen met daarin het vriendelijke doch dringende verzoek wat minder over Joost Luiten te schrijven. Of, nou ja, vriendelijk…

 lees verder »

En? Wat wil jij dit jaar allemaal bereiken? Heb je daar nog over nagedacht?’, vroeg een professional in opleiding me enkele dagen geleden na een stormachtig rondje golf. ‘Wil je beter worden, een lagere handicap, meer plezier?’ Ik viel stil, murmelde wat over misschien wat meer oefenen en toch eens die handicap verlagen, maar het werd me al snel duidelijk dat dat niet de antwoorden waren waar ik mee weg ging komen.  lees verder »

Niet alleen voor ons zit het seizoen er op, ook vrijwel alle circuits zijn uitgespeeld. 2017 gaat niet de boeken in als een succesvol golfjaar voor Nederland, die conclusie zal door weinigen worden weersproken.

 lees verder »

Golf heeft niet het imago een gevaarlijke sport te zijn, maar pas op, een ongeluk zit in een klein hoekje. De speler die in volle vaart in aanraking komt met een golfbal gaat dat moment niet zomaar vergeten…  lees verder »