Martijn Paehlig

Niet alleen voor ons zit het seizoen er op, ook vrijwel alle circuits zijn uitgespeeld. 2017 gaat niet de boeken in als een succesvol golfjaar voor Nederland, die conclusie zal door weinigen worden weersproken.

 lees verder »

Golf heeft niet het imago een gevaarlijke sport te zijn, maar pas op, een ongeluk zit in een klein hoekje. De speler die in volle vaart in aanraking komt met een golfbal gaat dat moment niet zomaar vergeten…  lees verder »

Zet toch de radio aan’, twitterde Andy Houtkamp onlangs toen ik – en velen met mij, zo las ik op de social media – met gekromde tenen zaten te luisteren naar het televisiecommentaar bij een voetbalwedstrijd door een tweetal niet nader te noemen heren. Het is dat (sinds de opkomst van digitale tv?) het bewegende beeld en het geluid van de radio zelden nog gelijk lopen, want anders had ik het gedaan.”  lees verder »

31 december is hét moment waarop mensen zich voornemen volgend jaar tal van kwalijke gewoontes af te zweren, maar ook na de zomervakantie hopen/wensen/denken velen het allemaal anders te gaan doen. Mijmerend voor het vakantiehuisje, met een lekker glaasjes lokale wijn in de buurt, worden tal van plannen gesmeed voor de rest van het jaar, de rest van het arbeidzame leven, de rest van het leven überhaupt.  lees verder »

Natuurlijk is sport maar een spelletje, helemaal waar, maar degene die dat zegt snapt er tegelijkertijd geen bal van. Bij weinig komt emotie meer naar boven dan bij sport. De doos met tissues heb ik misschien niet zo heel vaak nodig, een keertje extra slikken komt regelmatig voor.

 lees verder »