Kaarten Ryder Cup? Helaas.

erickaartenRC.jpgNiet alleen op de tweede wedstrijddag bij de EMGJ was het spannend. Verscheidene NVGJ’ers probeerden kaarten te bemachtigen voor de Ryder Cup, de heroische strijd tussen Europa en de VS, die  in 2018 op Le National bij Parijs wordt afgewerkt.

Onze voorzitter Eric zat even voor drie uur met maar liefst drie computers in de aanslag om via internet aan toegangsbewijzen te komen. Maar helaas, het lukte niet. ‘Drie pc’s helpen ook niet’, zo liet hij via Facebook weten.

Twee uur in de wachtrij, eindelijk door en dan net voor je neus zien dat de wedstrijddagen uitverkocht zijn. Ben ik echt heel erg zuur van. Vooral omdat ik erachter kwam dat mensen al ‘s ochtends in de wachtrij stonden. Waarom dan communiceren dat het vanaf 15.00 wie eerst komt, eerst maalt is…??’ Ook Bert van der Toorn viste achter het net. ‘Wij ook niks, dachten even kaarten voor vrijdag te hebben maar die bleken ook ineens weg. Groot scherm huren?’Merkwaardig was overigens wel dat het mensen wel lukte, die ook pas vlak voor tijd inlogden.