Wedstrijdverslagen 2017

prijswinnaars.jpg

De prijswinnaars op Texel. Rob van den Dobbelsteen, Nanda Gerbers (beste bij de gasten) en Lex Hiemstra. Rob en Lex tonen trots de prijs, welwillend beschikbaar gesteld door Bert van den Heuvel van Time4golf.nl De meeste foto’s zijn van Henk Koster.  lees verder »

De winnaars waren al bekend van de Dekselse Texelse, hieronder volgt de volledige uitslag.  lees verder »

De eerste NVGJ-mannendag van het nieuwe seizoen bleek een daverend succes. Op maandag 7 november 2016 werd op de kletsnatte baan van Dirkshorn het definitieve bewijs geleverd dat vrouwen de oorzaak zijn van de trage ronden bij de NVGJ-wedstrijden. De flights, bestaande uit puur en alleen echte mannen, werkten de 18 holes van Dirkshorn immers in minder dan 4,5 uur af.  lees verder »

lexslaat.jpg

Dreigende wolken boven boven Dirkshorn, maar het bleef droog. Hier slaat Lex. (Foto’s Hans Botman en Léon Klein Schiphorst)  lees verder »

Bert van der Toorn (A) en Meinard Carper (B) waren de winnaars op Dirkshorn, waar de overvloedige regenval in de nacht voor de wedstrijd voor zware condities zorgde. Het selecte gezelschap NVGJ’ers hield het overigens droog.  lees verder »