't Regthuys - de foto's

RegtGuus_0.jpg

In zijn tweede wedstrijd dit seizoen, op het Regthuys wint Guus van Holland, hier naast spreekstalmeester Willem van den Elskamp, direct een prijs: het niet te versmaden Kostertje. Niet omdat Guus laatste is geworden in de rangschikking, hij kan wel een ruggesteuntje gebruiken nu hij spoedig onder het mes gaat. (De foto’s zijn van Ruud Taal en Frank Uijlenbroek.)RegtHansT_0.jpg

Hans Terol is de laatste tijd flink op tik. Of op kus…

RegtRon_0.jpg

Ron Peereboom Voller slaat maar weer eens 40 stablefords bij elkaar. Kan ie niet met zijn 2550 OoM-punten vanaf De Hoge Dijk in de A-categorie gaan meedoen om de prijzen?

RegtCharles_0.jpg

Charles Taylor wint naast de ballen ook de door Regthuysmanager Jeroen Botman als prijs beschikbaar gestelde flessen rosé. Die waren eigenlijk bedoeld voor degenen die het Regthuysballetje na 18 holes in één stuk binnenbrachten, maar dat was niemand gelukt, althans niet door ze vanaf hole 1in het spel te brengen.

RegtGaele_0.jpg

Gaele Groen ging in het ‘Geel’ en het ‘Groen’ door de baan en trekt voor zijn prijs speciaal zijn jasje aan. 

RegtBotman_0.jpg

Zoenen met de ogen dicht, een ku(n)s(t) die slechts weinigen beheersen.

RegtRuud_0.jpg

Na zijn verrassende derde plaats bij de niet-interlanders op Moyland, valt Ruud Taal nu weer in de prijzen. Komt Der Rudi net op tijd in vorm voor een coup op de Mazda Masters?