Barenbrug, een van onze gewaardeerde sponsors, maakt kans op de Sport FM Innovatieprijs. RPR, het revolutionaire graszaadmengsel van Barenbrug, behoort dit jaar tot een van de drie genomineerden. De Sport FM Innovatieprijs wordt georganiseerd door Sport FM en wordt dit jaar uitgereikt tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op 12 maart 2015 in EXPO Houten. Eerder won Barenbrug ook al deze prijs met het unieke SOS in 2008 en met Shadow in 2003. RPR staat voor Regenerating Perennial Ryegrass, ofwel zelfherstellend Engels raaigras.

ConfederationsCup2013_Images_B.jpg

De prijzentafel tijdens de Poppe Cup op de Hoge Kleij was rijkelijk gevuld. En dit keer geen Braziliaanse hangmatten, Gotische kaarsenstandaards of linksdraaiende staafmixers. Nee, prachtige prijzen waar wij als golfers enthousiast van worden.  lees verder »

Secretaris Hans Terol meldt een nieuwe sponsor voor de NVGJ: Texels Bier, onder meer bekend van de Skuumkoppe, Eyerlander en Stormbock. De brouwerij ontvangt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers op het eiland voor rondleidingen. Alle ingrediënten komen van Texel, zoals het duinwater en de granen die groeien in de Eyerlanderpolder.

DAVILEXGOLFTOUR1.jpg

De in 2013 opgerichte Mid Amateur Golftour heeft in Davilex een nieuwe titelsponsor gevonden en zal doorgaan als de Davilex Golf Tour.  lees verder »

Hans Terol laat weten dat Hi-Tec vanaf vandaag aan alle leden 15% korting aanbiedt over het complete assortiment, zoals dat op de site www.hi-tec.nl is te vinden. ,,Het is een waanzinnig groot assortiment, bestaande uit o.a. sportschoenen (indoor, outdoor en casual), winterartikelen en kleding.  Voor jong en oud. Het is zeker de moeite waard de Hi-Tec site te bezoeken!”, aldus Hans.  De kortingscode is staat in het ‘alleen voor leden’ gedeelte van deze site.