Roland-Jan Schippers is terug!

schippers.jpg

Roland-Jan Schippers is terug in Nederland. De voormalig manager van de Texelse is na een verblijf van bijna twee jaar op Curaçao deze week aan de slag gegaan als manager van Golfpark Spandersbosch in Hilversum.
Bij de NVGJ kennen we Roland-Jan natuurlijk – bijna – allemaal. Niet alleen als uitstekende gastheer op de Texelse, maar ook als de man die daar het plan bedacht om van die baan onze homecourse te maken. Compleet met bijpassende bagtags.
Na een mooie periode op Texel verruilde hij het ene eiland voor het andere, al werd hij daar zeker niet slechter van. Roland-Jan ging aan de slag bij Blue Bay op Curaçao, waar hij onder andere werkzaam was als professional en allerlei projecten opzette om kinderen aan het golfen te krijgen.
Eind vorig jaar vertrok Roland-Jan daar om na een inspirerende reis door Colombia –‘prachtig land’ – terug te keren naar Nederland. Deze week begon hij een nieuwe fase in zijn loopbaan als manager van Golfpark Spandersbosch, de baan waar hij ooit als 13-jarig jochie begon met golf en waar zijn naam als voormalig clubkampioen nog op de borden aan de wand prijkt. ,,Terug naar de baan waar ik ben opgegroeid, dat is een droom die uitkomt’’, stelt Roland-Jan.
Hij is ook nieuwsgierig naar het wel en wee van de NVGJ, die hem nog steeds na aan het hart ligt. ,,We moeten met de NVGJ ook iets moois kunnen doen op Spandersbosch’’, vindt hij. ,,Ik weet dat de agenda vol zit, maar ergens kunnen we vast nog wel een gaatje vinden. Ik zie jullie graag hier verschijnen.’’
En dat is absoluut wederzijds.