Nieuwe sponsor

Inderdaad, onze mooie club heeft er een sponsor bij. Het is het bedrijf 4PROCES van Arjan Warmerdam uit Hillegom. En het is vaak beter om anderen iets over je te laten zeggen dan het zelf te doen vandaar dat ik dit mooie bedrijf en aardige vent graag even voorstel.

Arjan Warmerdam is een jonge ondernemer die enkele jaren geleden het bedrijf 4PROCES is begonnen. 4PROCES is een toonaangevend bedrijf voor software oplossingen. Het gaat met name om vereenvoudiging van processen bij bedrijven door middel van applicaties waardoor er efficienter, sneller en beter kan worden gewerkt door werknemers van een bedrijf en hun klanten. Onder meer de ons welbekende Dokkumer vlaggencentrale is tevreden klant bij Arjan.

Sinds enkele jaren is Arjan ook fervent golfer en regelmatig slaan we een balletje met elkaar waarbij ik graag en vaak vertel over de NVGJ en dat wij zo vaak mooie en leuke wedstrijden spelen. Teleurgesteld vertelde hij dat hij graag journalist zou willen zijn om alleen al bij dit gezelschap te kunnen horen. Toen ik opperde om sponsor te worden en op die manier ook aan de wedstrijden mee te kunnen doen bedacht hij zich geen moment. Sterker nog, hij ondernam meteen aktie, hem eigen, en haalde het management van golfbaan Liemeer in huis om de mogelijkheden te bekijken voor een NVGJ wedstrijd. En dat is gelukt. Als het allemaal goed is zal op 28 mei het 4PROCES-open op Liemeer worden verspeeld.

Met andere woorden, we hebben er niet alleen een fijne sponsor bij, maar ook een enthousiaste golfer die we vaak bij onze wedstrijden zullen gaan zien. Geloof mij maar, dat is een enorme aanwinst. Zowel qua golf, maar zeker ook qua gezelligheid.

Andy Houtkamp