Le Moment Gelé bij Jaski

LDG_chimp_01.JPG

Van zaterdag 11 november tot en zondag 26 november organiseert onze gewaardeerde sponsor Willy Hoogland met haar Jaski Gallery een tentoonstelling met taxidermie werken van Les Deux Garçons, getiteld ‘Le Moment Gelé’ (Het Bevroren Moment), die een bezoek meer dan waard is.

Wij citeren de website is van Jaski: „Het duo, dat zondag 12 november centraal staat in een documentaire van Kunstuur (17.35 uur, NPO2), is er wederom in geslaagd een buitengewoon fascinerende show samen te stellen, met sculpturen waarin onder andere een dubbelkoppige tijger, een jonge giraffe, apen, otters, hertjes en een egel zijn verwerkt.

De opening vindt plaats op zaterdag 11 november van 16.00 tot 19.00 uur in aanwezigheid van de kunstenaars. Om 17.00 uur verricht Frederique Brinkerink, conservator Moderne Beeldhouwkunst van het Museum Beelden aan Zee Den Haag, de officiële opening. In haar museum wordt vanaf 1 december de solotentoonstelling ‘http://www.beeldenaanzee.nl/nl/les-deux-garcons’ georganiseerd. De expositie bij Jaski Gallery zal in deze tentoonstelling worden geïntegreerd.

LDG_giraffe_01.jpg

LDG_monkey_01.JPG