Berichtje van Lia

Ons gewaardeerde lid Lia Grooters heeft op Facebook een bericht geplaatst over haar situatie en ziekte. Ze vroeg of ze dit oook met FB-loze vrienden van de NVGJ op de site mocht delen. En natuurlijk kan dat.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor jullie betrokkenheid bij mij. Het ontroert me dat ik van jullie zoveel berichten, kaarten, bloemen en bezoekjes heb gehad. Ik waardeer dat zeer. Het geeft maar weer aan dat we een unieke club zijn.
Verder wens ik jullie een voorspoedig 2018.


Ook geef ik even een korte update van mijn situatie. Het gaat steeds beter. Ik lig nog wel in het ziekenhuis, maar elke dag is er vooruitgang zichtbaar. Vooral fysiek. Helaas blijft het een ingewikkelde en langdurige bedoening. Ik heb vrijdag gehoord dat ik er nog zeker 4 tot 6 maanden zoet mee ben. Dan staat mij nog een hersteloperatie te wachten, waarvan ik dan ook weer moet herstellen. Heel positief is dat ik weer mag eten en wat meer mag drinken. Dat is een voor mij geweldig. Die 2 crackers die ik mocht eten tot vrijdag gingen ook vervelen. Hoewel ik me aan zeer strikte regels moet houden is het een mooi cadeau dat ik weer warm mag eten. Dat het dan een beetje rijst met hamblokjes en tomatenpuree is, maakt het er niet minder fijn op. 2e kerstdag ga ik weer voor een paar uur naar huis en kan ik thuis eten. Geweldig!
Het duurt dus nog even dat ik weer beter ben, ik hoef echter niet al die maanden in het ziekenhuis te liggen. Zelf hoop ik op derde week januari. Ik moet dan wel goed kunnen traplopen (dat lukt nog niet goed) en de kunstmatige voeding moet verminderd zijn. Ik denk dat dat gaat lukken.

Nogmaals fijne feestdagen en een voorspoedig 2018. Lieve groeten,
 Lia